В: По какъв начин Just For Men Оцветяващ Гел за мустаци, брада и бакенбарди се отличава от Just For Men Шампоан Оцветител за коса?

О: Just For Men Оцветяващ Гел за мустаци, брада и бакенбарди е с формула специално създадена за оцветяване на окосмяването на лицето – където космите са по-твърди от тези на главата и е нужна по-плътна и дълбокопроникваща формула. Продуктът е комплектован с четчица за лесно и бързо нанасяне. Всяка опаковка е подходяща за повече от едно боядисване. Също така продуктът е наличен в същите 5 нюанса както и Just For Men Шампоан Оцветител за коса.

В: Колко често трябва да боядисвам косата си?

О: Повечето мъже имат нужда да боядисват косата си на всеки 6 седмици – което естествено може да варира в зависимост от това, колко бързо расте косата ви. Най-добрият „тест” за това, кога е подходящия момент да боядисате косата си, е да се загледате за израстнали побелели коси. Уверете се, че спазвате инструкциите за последователно използване на проуктите, особено ако имате по-дъгла коса. Съвет: за да сте сигурни, че бялата коса няма да се появи изненадващо – винаги имайте у дома една опаковка от продукта, който използвате.

В: Колко често трябва да боядисвам брадата, мустаците и бакенбардите си?

О: Ще разберете, когато погледете в огледалото. Когато са вече видими корените на побелелите коси е време за ново боядисване. (Не забравяйте: една опаковка е подходяща за многократна употреба).

В: Как Just For Men придава естествен вид?

О: Just For Men се цели само в побелелите коси, като не влияе на останалите коси. Резултатът е, че косата ви изглежда напълно естествено – без неприятния за мъжете отблясък, който оставят например продуктите за боядисване на косата при жените.

В: Защо да използвам продуктите Just For Men вместо продукти за боядисване на женска коса?

О: Продуктите за жени променят изцяло цвета на всеки един косъм на главата – без значение дали той е побелял или не – с което се получава не дотолкова естествен вид. Също така, обикновено тези продукти са в прекалено разнообразни и „модни” нюанси, които никак не са подходящи за мъже, които не искат промяната в цвета на косата им да бъде очевивна. Допълнително, прилагането на Just For Men отнема само 5 минути, което е доста по-кратко от стандартното прилагане на боя осветител при жените, което стандартно отнема 35 до 40 минути. Като заключение, продуктите Just For Men  са много по-безопасни и щадящи за косата, тъй като формулата им не включва амоняк – за разлика от по-голямата част от женските боядисващи продукти. Равносметка: Just For Men е разработен от мъже, за да отговаря на нуждите на мъжете!

В: Как да избера цвета, който е най-близък до натуралния ми цвят?

О: При подобен въпрос винаги можете да започнете първоначалната употреба с нюанс, който е една идея по-светъл от цвета на косата ви. Това е препоръчително, защото никога няма да се получи неприятен резултат с по-светъл нюанс и след това винаги можете да използвате по-тъмния в гамата, ако сметнете за нужно. Just For Men има 11 натурални нюанса, от които 5 се предлагат на нашия пазар като най-подходящи за българския мъж, като по този начин винаги можете да намерите нюанса, който ви подхожда.

В: Какво ще стане ако опитам продуктите на друга фирма?

О: Няма две фирми с еднакви продукти с една и съща формула. За да избегнете резултата от различни на цвят корени и краища на косъма – използвайте продуктите само на една фирма. Ние смятаме, че Just For Men е много добър избор, защото се „цели” само в посивелите коси и във формулата му не присъства увреждащия косъма амоняк. По този начин косата ви винаги изглежда естествена и здрава.

В: Имам ли нужда от по-специален шампоан?

О: Използвайте по-меки шампоани – като тези за боядисана коса. Избягвайте употребата на силни шампоани или сапун, защото те могат да допринесат за по-бързото измиване на боята и могат да доведат до изсветляване на цвета

В: Кога трябва да се боядисам – преди или след подстригване?

О: След подстригване. Свежа подстрижка и свеж цвят са винаги страхотна комбинация.

В: Мога ли да си къдря косата докато използвам Just For Men?

О: Да. Само изчакайте 7 дни след боядисването и бъдете сигурни, че препарата, с който ще бъде третирана косата ви за къдренето е подходящ за боядисани коси.

В: Мога ли да прилагам продукти за релаксация на скалпа и косата докато използвам Just For Men?

О: Да. Използвайте продуктите преди да боядисате косата.

В: Причинява ли вреда на косата ми Just For Men?

О: Не. Даже напротив – той е много подходящ за косата ви. Без амоняк в съдържанието и само 5 минути нужни за приложение, продуктите са много нежни и внимателни към косата ви. Също така Just For Men е подсилен с уникален комплекс от Витамин Е, протеини, лайка и алое. Тази формула защитава косата ви по време на процеса на боядисване и я правят по-плътна, по-здрава и по-лесна за контролиране в последствие.